Nissan toob Tartu autonäitusele kolm uut mudelit / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan toob Tartu autonäitusele kolm uut mudelit

Nissan toob 26.-28. septembril Tartu motoshow’le kolm uut autot:  crossover-kategooria lipulaeva Murano, Qashqai+2 ja uue pikapi NP300.

  Crossoveri d Murano ja Qashqai+2 on segu linnamaasturist ning sõiduautost, neis on ühendatud maasturi sõidumugavus ning sõiduauto kiirus ja juhitavus.

  Crossoverite klassi valitsev Murano saab mudeliuuendusega senisest säästlikuma ja võimsama mootori, värske välimuse ja mitmeid tehnilisi täiustusi. Uue Murano põhivarustuses saavad muuhulgas olema elektriliselt allalastavad tagaistmed, bluetooth-ühendusega käed-vabad-süsteem ja tõhustunud 3D DVD-navigatsiooniseade. Samuti on uuel Muranol kaks parkimiskaamerat, mis näitavad juhile auto taga ja paremal küljel olevaid pimedaid nurki ning hõlbustavad parkimist.

 Seitsmekohalist Qashqai+2 esitleti esmakordselt juulis toimunud Londoni autonäitusel. Uus mudel on täpselt sama praktiline ja mitmekülgne nagu varem müügile tulnud Qashqai, lisaväärtusena omab Qashqai+2 aga veelgi ruumikamat salong ja võimalust kasutada kahte lisaistet. Tänu lisaistmetele mahub autosse kokku seitse inimest. Auto on kasvanud veidi ka mõõtmetelt ja kaalult ning sellega toime tulemiseks on täiustatud vedrustust.



  Pikapauto NP300 on ideaalne tarbesõiduk neile, kes töötavad seal, kuhu sile asfalt ei vii. NP300 on tugev tööloom, mis on võimeline vedama suuri raskusi, kuid mille manööverdamisvõime ja säästlikkus teevad silmad ette teistele sarnastele mudelitele. NP300 jõuab tänavu esmakordselt Eesti turule.




  Uus Murano

·   6 cm pikem

·   Võimsam ja säästlikum 3,5 V6 mootor

·   3D DVD-navigatsioonisüsteem

·   Tahavaate ja küljevaate parkimiskaamerad

·   Tulevikus saadaval ka diiselmootoriga versioon


 

Qashqai+2

·   135 mm suurem teljevahe (võrreldes Qashqai’ga)

·   211 mm pikem (võrreldes Qashqai’ga)

·   38 mm kõrgem (võrreldes Qashqai’ga)

·   Kolmas istmerida (allaklapitav)

·   2-liitrine bensiini- ja diiselmootor

·   Saadaval kahe- ja neljaveoline versioon