Seitsmekohaline Nissan Qashqai+2 jõudis müügile / AUTOSPIRIT / Uudised

Seitsmekohaline Nissan Qashqai+2 jõudis müügile

Alates sellest nädalast on Eestis müügil armastatud Nissan Qashqai seitsmekohaline versioon Qashqai+2. Hinnad algavad 319 990 kroonist.

Qashqai+2 erineb tavalisest Qashqaist suurema teljevahe, ruumikama salongi ja kahe lisaistme poolest, mis võimaldab autosse mahutada seitse inimest.

Esialgu on võimalik valida kaheliitrise bensiinimootori ja diisli vahel. Veebruaris lisandub valikusse ka 1.6-liitrine bensiinimootor ning 1.5-liitrine diisel, mis tulevad müügile praegusest baasmudelist madalama hinnaga.

Qashqai+2 on saadaval nii kahe- kui nelikveolisena, nelikveoga mudelite hinnad algavad 355 990 kroonist.

Nissan pakub Qashqai+2-le kolme varustusastet: Visia, Acenta ja Tekna. Auto standardvarustusse kuuluvad näiteks bluetooth-ühendusega käed-vabad-süsteem, soojendusega istmed, 17-tollised valuveljed, kuus turvapatja, klaaskatus ja katusereelingud.

Linnamaasturi ja sõiduauto vahelisse klassi asetuv crossover Qashqai on olnud väga populaarne üle Euroopa. Alates Qashqai esmaesitlusest 2007. aasta alguses on seda mudelit müüdud enam kui 235 000 tükki. Nii Qashqai’d kui Qashqai+2’te toodetakse Nissani Sunderlandi tehases, mis on Inglismaa suurim autotehas oma 5000 töötajaga.

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, kelle põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.