Pöörastel öödel saab uue Nissani 129 900 krooniga / AUTOSPIRIT / Uudised

Pöörastel öödel saab uue Nissani 129 900 krooniga

15.-17. oktoobrini käib Nissani pööraste ööde kampaania, mille raames on mitmed uued mudelid müügil üle 100 000 krooni suuruste soodustustega ja müügisalongid on avatud hilise õhtuni.

Kõige soodsam auto - kolmeukseline Nissan Micra City - maksab pööraste ööde ajal 129 900 krooni. 5-ukseline Micra maksab kampaania ajal 133 900 krooni.

Pereauto Nissan Tiida on pööraste ööde ajal müügis 189 900 krooniga. See on pea 50 000 krooni võrra soodsam kui Tiida baasmudeli hind.  

"Nissani müügitulemused on vaatamata üldisele turu langusele jätkuvalt head ja inimesed tunnevad järjest rohkem huvi meie mudelite vastu. Otsustasime pikendada oma keskuste lahtiolekuaega, et kliendid saaksid pärast tööd tutvuda Nissani mudelitega," ütles Nissan Nordic Europe Baltikumi juht Margus Mikk. "Pikendatud lahtiolekuajaga salongides annavad asjatundlikku nõu meie spetsialistid ning mitmed mudelid on saadaval väga suurte allahindlustega."

Pööraste ööde raames on mitmed uued Nissanid müügis alla 200 000 krooniga.

Soodushinnad kehtivad 15.-17. oktoobril kella 18-22 kõigis Nissani müügisalongides üle Eesti. Info mudelite ja müügisalongide kohta on Nissani koduleheküljel www.nissan.ee

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, mille põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.