Uus Nissan Murano jõudis müügile / AUTOSPIRIT / Uudised

Uus Nissan Murano jõudis müügile

Eestis on müügile jõudnud populaarse crossoveri Nissan Murano mudelivärskenduse läbinud versioon. Hinnad algavad 649 990 kroonist.

Soodsaima hinnaga varustustase Tekna sisaldab muuhulgas DVD-navigatsioonisüsteemi, 18-tolliseid valuvelgi ja nahkistmeid. Varustustaseme Tekna Pack hinnad algavad 719 900 kroonist ning sellega lisanduvad ka 11 kõlariga Bose audiosüsteem, 2 klaasist katuseluuki ja hulk elektrilisasid. Tippvarustuses Muranole on võimalik soetada ka laes asuv DVD-süsteem tagaistmel reisijatele.

Uus Murano erineb eelkäijast täielikult muutunud disaini, rikkalikuma varustuse ja mitmete kaasaaegsete tehnoloogiate poolest. Muranot viib edasi 3,5 liitrine V6 bensiinimootor, mis arendab 252 hobujõudu ja kiirendab sportliku crossoveri nullist sajani vaid 8 sekundiga. Headele dünaamilistele omadustele aitab kaasa ka täiustatud X-Tronic astmevaba variaatorkäigukast. 

Nissani Euroopa mudelivalikus on Murano ka esimene mudel, mis saab kaetud uudse kriimustuskindla värvkattega. Värvi eripäraks on koostises olev ülielastne vaik, mis parandab tekkinud täkked ja aitab ära hoida kahjustusi värvi aluskihile. Erilise värvi saavad kõik müüdavad Muranod.