Nissan läheb talvele vastu kõige soodsama linnamaasturiga / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan läheb talvele vastu kõige soodsama linnamaasturiga

Nissan on teinud X-TRAIL linnamaasturi enneolematult soodsaks, uus X-TRAIL maksab nüüd 284 990 krooni, olles kõige parem nelikveolise linnamaasturi pakkumine. 

284990 krooni eest saab Nissan X-TRAILi baasversiooni, millel on ALL MODE 4x4i tehnoloogiaga nelikveosüsteem, kaheliitrine bensiinimootor ja manuaalkäigukast. Auto varustusse kuuluvad soojendusega esiistmed, kuus turvapatja, automaatne konditsioneer, CD-raadio koos sisseehitatud Bluetooth-käed vabad süsteemiga jm.

Veidi kallima, 299 990 krooni maksva X-TRAILi varustuses on juba ka püsikiiruse hoidik, ESP stabiilsusprogramm, valuveljed ning maastikusõiduks vajalik ülesmäge stardi abisüsteem.

„Uus X-TRAIL on parima hinnaga nelikveoline linnamaastur. Selles klassis teist nii soodsat autot ei ole,” ütles Nissan Nordic Europe’i juht Margus Mikk.

 Uhiuus X-TRAIL on Nissani kõige täiustatum nelikveoga sõiduk. See on piisavalt vastupidav, et sõita nii karmidel teedel, libedal pinnal kui käänulistel maastikuradadel. X-TRAILi kasutajasõbralik salong, mitmekülgsed panipaigad ja vastavalt vajadusele kohandatav pagasiruum muudavad iga teekonna rõõmuks.

 Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, kelle põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.