Nissan püstitab Viru keskusesse filmivõtteplatsi / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan püstitab Viru keskusesse filmivõtteplatsi

Laupäeval, 21. veebruaril korraldab Nissan Viru keskuses filmivõtted, mille käigus kõik möödakäijad saavad proovida, mis tunne on olla filmistaar.

Mängida saab peakangelast lühifilmis "Urban Star", mis jutustab loo hätta sattunud tütarlastebändist. Bändiliikmete auto on teel kontserdipaika rikki läinud. Neist möödub filmi kangelane Qashqai+2 roolis, kes võtab muusikud auto peale, aitab neil põgeneda paparatsode eest ja viib nad turvaliselt õigeks ajaks kontserdipaika.

Kogu film võetakse üles Viru keskuses asuval võtteplatsil, filmimine võtab aega 5-10 minutit.

Valmis film laetakse üles internetti Urban Star keskkonda aadressil www.urbanstarmovie.com. Sealt saab endaga tehtud filmi hiljem vaadata ja sõpradega jagada. Internetis saab videole valida erinevaid taustamuusikaid ja lisada subtiitreid.

Interneti suhtlusvõrgustikesse Orkut (http://www.orkut.com/Main#Community.aspx?cmm=82388085) ja Facebook (http://www.new.facebook.com/home.php#/group.php?gid=64239815072) on tekkinud Nissan Urban Stari kommuunid, kus levitatakse eri subtiitritega klippe.

Nissan korraldab Urban Star Movie kampaaniat, et tutvustada oma uut autot Qashqai+2, mis on armastatud Nissan Qashqai mahukam, seitsmeistmeline versioon. Qashqai+2 erineb tavalisest Qashqaist suurema teljevahe, ruumikama salongi ja kahe lisaistme poolest.