UUENDUSKUURI LÄBINUD NISSAN JUKE-R: JUKE-R 2.0 / AUTOSPIRIT / Uudised

UUENDUSKUURI LÄBINUD NISSAN JUKE-R: JUKE-R 2.0

  • Nissani legendaarse ja originaalse crossover'i superversioon Juke-R tegi läbi uuenduskuuri
  • Juke-R toodi esimest korda maailmas avalikkuse ette 26.-28. juunini Suurbritannias toimunud Goodwoodi kiirusfestivalil
  • Sõiduomadustelt muljetavaldavat GT-Ri meenutav Juke-R 2.0 arendab võimsust 600 hj
  • LM P1 sõitja ja GT akadeemia võitja Jann Mardenborough demonstreeris Juke-R 2.0 kuulsal Goodwoodi mäel
  • Sel suvel turule toodav Juke-R 2.0 aitab vääriliselt tähistada Nissan Juke'i viiendat sünnipäeva

Aastal 2011 loodud Nissan Juke-R oli automaailmas tõeline verstapost - esimene crossover'ist superauto, mis ühendas endas Nissani uuendusliku Juke'i välimuse ning Nissani sportautode lipulaeva, legendaarse Nissan GT-Ri mootori ja käiguosa. Nüüd neli aastat hiljem on Juke-R äsjase uuenduskuuri järel meelierutavam kui kunagi varem. Juke-R 2.0 näeb välja nagu Juke'i viimane mudel ning on varasemast veel võimsam ja julgema kujundusega.

Juke-R 2.0 maailma esmaesitlus toimus neljapäeval, 25. juunil põneval iga-aastasel Goodwoodi kiirusfestivalil. Esmalt demonstreeriti uut sõidukit Nissani boksis ning kogu ülejäänud nädalavahetuse sai sellega tutvuda superautode sektoris.

Goodwoodi festivali külastajad ning üritusele teleri vahendusel kaasa elajad said festivali kõigil kolmel päeval vaadata, kuidas Juke-R 2.0 kuulsal Goodwoodi mäkketõusul toime tuleb. Sõiduki roolis istus Le Mansi 24 tunni sõidul osalenud Jann Mardenborough, kes jõudis võidusõiduradadele Nissani GT akadeemia kaudu.

Nissan Juke'i 2014. aasta versioonil põhineva superauto juures on tehtud mitmeid disaini- ja tehnilisi uuendusi. Juke-R 2.0 soontes voolab endiselt GT-Ri veri ning mudeli võimsus ulatub nüüd koguni 600 hj-ni. Juke-R 2.0, mille keret katab endiselt legendaarne must mattvärv „R", on varasemast veel jõulisem ja võimsam ning veelgi julgema välimusega.


Nissan Europe'i turunduskampaaniate juht Gareth Dunsmore kommenteeris: „Juke-R on kujunenud legendaarseks crossover'ist superautoks. Kuna eelmisel aastal tõime turule Juke'i uue mudeli, oli igati loogiline ka Juke-Ri uuendada - see on nüüd veel võimsam ja veelgi julgema välimusega. Juke-R 2.0 on täiuslik crossover, mis pakub Nissani parimaid külgi - tõeliselt uuenduslikku crossover'i stiili ning superauto GT-Ri meelierutavaid sõiduomadusi."

Peagi möödub Juke'i turule jõudmisest viis aastat. Seega saabub Juke-R 2.0 täpselt õigeks ajaks - Euroopa enim armastatud väikese crossover'i sünnipäevaks. Juke, mida on alates turuletoomisest 2010. aastal müüdud Euroopas üle 600 000, on aidanud koos auhindadega pärjatud Qashqai ja seiklustele kutsuva X-Trailiga tugevdada Nissani juhtpositsiooni crossover'ite sektoris.