Vanemuise suurtoetajaks saab Nissani esindaja Autospirit Tartu / AUTOSPIRIT / Uudised

Vanemuise suurtoetajaks saab Nissani esindaja Autospirit Tartu

Vanemuise teater sõlmis möödunud nädalal kokkuleppe, mille alusel saab teatri ametlikuks suurtoetajaks Nissani, Kia ja Fiati autode müügi ja järelteenindusega tegelev firma Autospirit Tartu OÜ. Teater ja autofirma sõlmisid koostööleppe, millega Autospirit Tartu panustab kolme aasta kestel Tartu kultuurielu toetuseks olulise täiendusega Vanemuise autoparki.

„Rõõm on tõdeda, et Autospirit Tartu on taas meid toetamas. Vanemuise teatri ja Autospiriti vaheline koostöö on ka varem olnud edukas. Eestis leidub aina rohkem ettevõtteid, mis on valmis oma edu jagama ühiskonnaga ning valinud selleks tee toetada kultuurielu arengut. Vanemuise jaoks on see samuti oluline tunnustus, et oleme saanud nii väärika partneri,” rääkis Vanemuise teatrijuht Toomas Peterson.

„Vanemuine on Eesti suurim ja vanim järjepidevalt tegutsev teater,” ütles Autospirit Tartu OÜ juhatuse esimees Marko Viirand. „Meil on hea meel, et avanes võimalus anda oma panus Vanemuise teatri jätkuvasse arengusse ning toetada sellega Eesti kultuuri. Usume, et koostöö on viljakas ning meil on heameel koos Vanemuise teatriga soovida publikule teatrielamust."

Vanemuise teatri suurtoetajad on nüüdsest EMT, Kinema, Altia Eesti AS ja Autospirit Tartu OÜ kui Nissani esindaja.